Harmoniska Hem & Trädgårdar

Harmoniska Hem & Trädgårdar

Inredning Design Trädgård


Hej

ProjektPosted by Elin Afzelius 2015-10-01 22:47

Harmoniska Hem & Trädgådar finns på Värmdö och drivs av diplomerade trädgårdsdesignern, Lena Afzelius Bergqvist. Lena & Elin har ett mångårigt och gediget intresse av design, inredning och arkitektur som länge varit tongivande i livet.

En livsstil med mycket självstudier, designarbete och anläggning på fritiden har nu kompletterats med en diplomutbildning i trädgårdsdesign hos Annika Zetterman på Medborgarskolan.


Lena inspireras av allt vackert i naturen, vi människor är ju bra på mycket, men bäst på trädgårdsdesign är ändå naturen. Det kan vara en vacker mossa på en sten, en ormbunke på väg att slå ut, ett skört hundkex eller den fastfrusna vassen i strandkanten en krispig vinterdag.

Elin inspireras av olika färger och former i sin omgivning. Att allt ska ha en symmetri , funktion som passar i just sitt sammanhang.

Av det vi människor konstruerat är den grova strukturen på betong, olika texturer på textilier eller den vackra undersidan på ett enormt brospann något av det som Lena finner mest inspirerande. Lena anser att allt vackert i vår natur och omgivning går att ”översätta” till något som fungerar och inspirerar även i våra hem och trädgårdar och genom att finna samspelet mellan hus och trädgård kan vi uppnå ett hem i harmoni.

Fram till starten av Harmoniska Hem & Trädgårdar arbetade Lena i 23 år på SF Bio AB. Under dessa 23 år genomsyrades allt arbete av viljan att ge bästa möjliga service och högsta kundnöjdhet. Från 2007-2012 arbetade Lena som Konferens- och eventansvarig på filmstaden Sergel i Stockholm med ansvar för ca 100 konferenser om året. Projektledning, personalledning och dagliga deadlines med målsättningen att alla kunder skulle få den bästa service som företaget kunde erbjuda. Denna höga servicenivå tar Lena med sig in i det egna företaget och hon har alltid målsättningen att alla kunder ska vara 100% nöjda.